Velkommen

Firmaet ble startet opp i 1927 av Nils Kloster, og har i dag 22 ansatte. Vi definerer oss selv som en totalleverandør og kan tilby følgende:

Vi er autorisert elektro installatør og godkjent rørlegger. Service, kvalitet og konkurransedyktige priser står i høysete hos oss.

Som Power forhandler fører vi et godt utvalg i brune, hvite varer og belysning. Vi tilbyr også våre kunder eget serviceverksted.

Ta kontakt med oss både når det gjelder små og store jobber og du skal få vår største oppmerksomhet.


Kjære kunde! 


I Nils Kloster AS har vi i alle år drevet med service, store og små oppdrag, hjemme hos folk og hos bedrifter. Dette er noe vi vil fortsette med, også i tider som dette. Vi følger myndighetenes råd om hygiene og andre forhåndsregler for å redusere smittefaren. Dere som kunder skal føle dere trygge når våre rørleggere og elektrikere er på oppdrag hos dere.

Dere vil bli ringt opp av oss før avtalt tidspunkt for oppdraget. Vi ønsker at dere varsler oss dersom noen i husstanden har symptomer som forkjølelse. Og flytte avtaler til senere tidspunkt er bedre enn å utsette hverandre for smittespredning.

Alle våre saksbehandlere er tilgjengelig på telefon som før. Ønsker dere å besøke kontoret er det bare og ringe på forhånd å avtale tidspunkt. Ellers er vi like tilgjengelig på e-post som før.

Vi håper vi kan fortsette som før med de pålagte sikkerhetstiltakene som er anbefalt, slik at både dere kunder og våre arbeidere er sikre. Det er viktig for samfunnet nå å opprettholde driften hos de som kan. Denne dugnaden er den viktigste i vår tid.

Med vennlig hilsen oss i Nils Kloster AS

Samarbeidspartnere: